sadaya Kategori

E-mail:[email dijaga]

EN

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Lini produksi Kertas A4

Taros Kami

mobile: 86 18858786298

E-mail: [email dijaga]

WhatsApp:86 18858786298

Tambihkeun: Taman Industri Mesin Wanquan B17-8, Kota Wanquan, Pingyang County, Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang

CHM-A4 Series A4 Copy Paper Reams Making Cutting Machine Line Produksi

Ieu mangrupikeun lini produksi kertas salinan ukuran A4 propésional. Kami parantos ngadopsi struktur desain mékanis anu paling canggih sareng sistem kontrol listrik. Operasi saderhana sareng produktivitas tinggi.

  • gambaran
  • parameter
  • bisa dipake
  • Tur Pabrik Pelanggan
  • FAQ

Ieu mangrupikeun lini produksi kertas salinan ukuran A4 propésional. Kami parantos ngadopsi struktur desain mékanis anu paling canggih sareng sistem kontrol listrik. Operasi saderhana sareng produktivitas tinggi.

fitur:
1. motong péso Otomatis, laju ngajalankeun stabil ngahontal 230m / mnt.
2. motong Precision: 0.2mm
3.Servo motor nyetir mesin sareng konverter frékuénsi ngadalikeun laju ngaji.
4. Kapasitas luhur: 20-30 reams per menit
5.Full lini produksi otomatis, ti papr roll kana cadar, pakét reams, bungkus dina kotak karton.
6. Operasi gampang, ngan ukur peryogi 3 operator.


CHM-A4-4-5-外观-1 副本CHM-A4-4-5-外观-2 副本
CHM-A4-4-5
CHM-A4-4-5
CHM-A4-4-5-外观-3 副本CHM-A4-4-5-外观-4 副本
CHM-A4-4-5
CHM-A4-4-5
CHM-A4-4-5-细节-1 副本CHM-A4-4-5-细节-2 副本
CHM-A4-4-5
CHM-A4-4-5

Lebar Kertas

:

Lebar kasar 860mm, lébar net 840mm

Angka nomer

:

4 motong-A4 210mm (lébar)  

Diaméter gulung kertas

:

Max.Ф1400mm. Min.Ф600mm

Diaméter inti kertas

:

3 ”(76.2mm) atanapi 6” (152.4mm) atanapi numutkeun paménta klién

Pakét kelas Kertas

:

Kertas salinan kelas tinggi; Kertas kantor kelas tinggi; Kertas Kai Gratis kelas tinggi jsb.

beurat kertas

:

60-100g / m2

Panjang lambaran

:

297mm (khusus rarancang pikeun kertas A4, panjang motongna 297mm)

Jumlah ream

:

500 lambar Max. Jangkungna: 45-55mm

speed produksi

:

Max 0-200m / mnt (gumantung kana kualitas kertas anu béda)

Max. Jumlah motong

:

670 / mnt

Kaluaran tina ream

:

20 hasil / mnt

Beban motong

:

400g/m2 (4×100g/m2)

Akurasi motong

:

± 0.2mm

Kaayaan motong

:

Henteu aya variasi kagancangan, henteu istirahat, motong sadaya kertas dina hiji waktos sareng peryogi kertas anu cocog.

Catu daya utama

:

3 * 380V / 50HZ

Voltaseu

:

220V AC / 24V DC

kakuatan

:

32KW

konsumsi hawa

:

300NL / mnt

tekanan hawa

:

6 bar

Motong ujung

:

2 × 10mm

Standar kaamanan   

:

Desain dumasar standar kaamanan Cina

Mesin séri CHM-A4 gaduh seueur kaunggulan pikeun ngahasilkeun kertas salinan kantor A4 reams.A4 salinan kertas gaduh paménta pasar anu ageung. Kami parantos ngabantosan langkung ti 150 konsumén ngawangun jalur produksi di nagara-nagara pamekaran sadunya. Éta henteu meryogikeun kapasitas anu ageung, tapi aranjeunna peryogi jalur produksi pinuh kalayan harga ékonomi. mesin urang sampurna bisa ngahontal paménta maranéhanana.

应用 -1
应用 -2

应用 -3



Indonesia 1
Indonesia 2
Indonesia 3
Srilangka 1
Srilangka 2
Srilangka 4
Sri Lanka

1. Kuring anu ngamimitian bisnis kertas copay A4. Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?
Jawaban: Leres, Kami gaduh buku pituduh pikeun ngabantosan anjeun diajar pangaweruh kertas salinan. Wilujeng sumping di ninggalkeun kontak anjeun ka kami. Tim penjualan kami bakal ngahubungi anjeun sareng nawiskeun buku pituduh ka anjeun.
2. Naha anjeun ngajual gulungan kertas pikeun industri?
Jawaban: Sabenerna kami produsén mesin. Upami anjeun peryogi supplier gulungan kertas, kami bakal ngabantosan anjeun milarian sababaraha perusahaan anu saé di China.
Mesin 3.The nyaéta garis produksi pinuh, bener?
Jawaban: Mesin séri mangrupikeun garis produksi pinuh tina gulungan kertas pikeun motong lambar sareng bungkus kana reams. Tapi anjeun ogé tiasa mésér gulungan kertas kana unit motong lembar di awal. Unit mesin motong kertas jeung mesin wrapping ream anu misah.

Taros Kami

kategori panas