sadaya Kategori

E-mail:[email dijaga]

EN

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Lini produksi Kertas A4

Taros Kami

mobile: 86 18858786298

E-mail: [email dijaga]

WhatsApp:86 18858786298

Tambihkeun: Taman Industri Mesin Wanquan B17-8, Kota Wanquan, Pingyang County, Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang

CHM-A4 Two Rolls A4 Copy Paper Reams Making Cutting Machine Line Produksi

Mesin modél ieu mangrupikeun garis produksi kertas salinan ukuran A4 profésional. Bisa beban dua gulungan sarta otomatis bungkusan reams.We geus diadopsi paling canggih struktur design mékanis jeung sistem kontrol listrik. Operasi basajan tur produktivitas tinggi.

  • gambaran
  • parameter
  • bisa dipake
  • Tur Pabrik Pelanggan
  • FAQ

Mesin modél ieu mangrupikeun garis produksi kertas salinan ukuran A4 profésional. Bisa beban dua gulungan sarta otomatis bungkusan reams.We geus diadopsi paling canggih struktur design mékanis jeung sistem kontrol listrik. Operasi basajan tur produktivitas tinggi.

fitur:
1. motong péso Otomatis, laju ngajalankeun stabil ngahontal 230m / mnt.
2. motong Precision: 0.2mm
3.Servo motor nyetir mesin sareng konverter frékuénsi ngadalikeun laju ngaji.
4. Kapasitas luhur: 10-12 reams per menit
5.Full garis produksi otomatis, ti roll kertas kana lembar ukuran A4, pak otomatis mun reams
6. Operasi gampang, ngan ukur peryogi 3 operator.


Mesin bungkusan Gluer 副本Lembar Kertas Sistem Ngumpulkeun 副本
Mesin bungkusan GluerSistem Ngumpulkeun Lembar Kertas
Roller karét 副本Slitting Knives 副本
Karét KarétNyampurkeun Knives

Lebar Kertas

:

Rubak kotor 850 mm, rubak bersih 840mm

Angka nomer

:

2 motong-A4 210mm (lebar)  

Diaméter gulung kertas

:

Max.Ф1450mm. Min.Ф600mm

Diaméter inti kertas

:

3 ”(76.2mm) atanapi 6” (152.4mm) atanapi numutkeun paménta klién

Pakét kelas Kertas

:

Kertas salinan kelas luhur; High-grade kertas kantor; Kertas Kayu Gratis Kelas Tinggi jsb.

beurat kertas

:

60-100g / m2

Panjang lambaran

:

297mm (khusus rarancang pikeun kertas A4, panjang motongna 297mm)

Jumlah ream

:

500 lambar Max. Jangkungna: 45-55mm

speed produksi

:

Max 0-200m / mnt (gumantung kana kualitas kertas anu béda)

Max. Jumlah motong

:

Max841 / mnt

Kaluaran tina ream

:

Max 13 reams / mnt

Beban motong

:

100g/m2 (1×100g/m2)

Akurasi motong

:

± 0.2mm

Kaayaan motong

:

Henteu aya variasi kagancangan, henteu istirahat, motong sadaya kertas dina hiji waktos sareng peryogi kertas anu cocog.

Catu daya utama

:

3 * 380V / 50HZ

Voltaseu

:

220V AC / 24V DC

kakuatan

:

23KW

konsumsi hawa

:

200NL / mnt

tekanan hawa

:

6 bar

Motong ujung

:

5 ~ 15mm * 2

Standar kaamanan   

:

Desain dumasar standar kaamanan Cina

Mesin séri CHM-A4 gaduh seueur kaunggulan pikeun ngahasilkeun kertas salinan kantor A4 reams.A4 salinan kertas gaduh paménta pasar anu ageung. Kami parantos ngabantosan langkung ti 150 konsumén ngawangun jalur produksi di nagara-nagara pamekaran sadunya. Éta henteu meryogikeun kapasitas anu ageung, tapi aranjeunna peryogi jalur produksi pinuh kalayan harga ékonomi. mesin urang sampurna bisa ngahontal paménta maranéhanana.

应用 -1
应用 -2

应用 -3



Indonesia 1
Indonesia 2
Indonesia 3
Srilangka 1
Srilangka 2
Srilangka 4
Sri Lanka

1. Kuring anu ngamimitian bisnis kertas copay A4. Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?
Jawaban: Leres, Kami gaduh buku pituduh pikeun ngabantosan anjeun diajar pangaweruh kertas salinan. Wilujeng sumping di ninggalkeun kontak anjeun ka kami. Tim penjualan kami bakal ngahubungi anjeun sareng nawiskeun buku pituduh ka anjeun.
2. Naha anjeun ngajual gulungan kertas pikeun industri?
Jawaban: Sabenerna kami produsén mesin. Upami anjeun peryogi supplier gulungan kertas, kami bakal ngabantosan anjeun milarian sababaraha perusahaan anu saé di China.
Mesin 3.The nyaéta garis produksi pinuh, bener?
Jawaban: Mesin séri mangrupikeun garis produksi pinuh tina gulungan kertas pikeun motong lambar sareng bungkus kana reams. Tapi anjeun ogé tiasa mésér gulungan kertas kana unit motong lembar di awal. Unit mesin motong kertas jeung mesin wrapping ream anu misah.
4. Naha anjeun ngagaduhan mesin kapasitas tingkat langkung luhur, sapertos 20 reams per menit?
Jawaban: Sumuhun, Urang have.We teu rancang garis produksi speed tinggi, tapi urang boga hubungan alus jeung suppliers mesin kapasitas tinggi. Urang tiasa ngabantosan anjeun negosiasi sareng aranjeunna pikeun kéngingkeun solusi anu pangsaéna.

Taros Kami

kategori panas