sadaya Kategori

E-mail:[email dijaga]

EN

News Company

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News Company

Mesin Ngepaskeun Kertas Ngepaskeun Kertas Ngatur Pesen Ku India Giant Company

Waktos: 2021-06-16 Hit: 145

Salah sahiji pabrik kertas minyak silikon dua sisi panggedéna di India parantos maréntahkeun séri SLA slitting rewinder. Sateuacan cooperating kalawan kami, aranjeunna geus dibeuli sababaraha rewinders slitter. Tapi mesin-mesin éta henteu kantos tiasa nyumponan saratna. Sababaraha edges teu motong rapih, sarta sababaraha gulungan kertas rewinded pisan leupas. Kusabab kertas pelepasan minyak silikon dua sisi mulus pisan, sesah pisan pikeun ngahasilkeun mesin sapertos kitu.
Palanggan ieu mendakan pidéo perusahaan kami dina YouTube sareng ngahubungi kami. Ngaliwatan komunikasi lengkep, tim téknis profésional kami masihan solusi ahir. Kami ngabantosan para nasabah mésér gulungan kertas sékrési minyak silikon dua sisi di Cina sareng parantos nguji alat ieu. Hasil tés sampurna sareng dihargaan pisan ku para nasabah.

Duduk Beungeut

SLA-外观-2(离型纸)


SLA-外观-3(离型纸)
Slitting Péso

kategori panas