sadaya Kategori

E-mail:[email dijaga]

EN

News Company

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News Company

Palanggan Tua Vietnam Mésér Dua Sét Kertas Gulung Kami Pikeun Mesin motong Lambaran Deui

Waktos: 2021-06-16 Hit: 96

Pabrikan kantong kertas anu kawéntar di Vietnam mésér dua gulung kertas SCT kami ka lambaran mesin motong-motong deui.
Palanggan ieu ngagaleuh gulung kertas leutik kami pikeun mesin pemotong silang dua taun ka pengker. Salaku bisnis maranéhanana tumuwuh, guna nyadiakeun efisiensi produksi, maranéhanana kudu meuli mesin cross-motong badag pikeun motong kertas. Urang ngawanohkeun panas-ngajual SCT otomatis stacking mesin cross-motong pikeun aranjeunna. Modél ieu cocog pikeun motong lambar badag kertas. Éta tiasa ngumpulkeun sareng tumpukan kertas anu dipotong dina palet. Jangkungna tumpukan tiasa ngahontal 1000mm. Urang tiasa kalayan gampang nyandak kertas anu dipotong tina mesin nganggo forklift.
Kusabab nasabah pisan hariwang, urang mimiti ngatur kiriman tina mesin munggaran. Kami ngarencanakeun pikeun ngirim mesin kadua dina ahir April taun ieu.
Sateuacan kiriman, kami ngalaksanakeun tés sareng pamariksaan anu ketat dina mesin saluyu sareng standar pamariksaan pabrik. Jeung makéna video ngajalankeun lengkep ka konsumén pikeun ditampa.
Mesinna dibungkus lawon tahan cai sareng disimpen dina palet kai. Kotak kai bébas fumigation bisa nyegah mesin ti keur ruksak ku gelombang jeung kaayaan nu teu tenang di laut.

越南发货-1 副本

越南发货-2 副本


越南发货-3 副本

越南发货-4 副本


越南发货-5 副本
越南发货-6 副本

kategori panas