sadaya Kategori

E-mail:[email dijaga]

EN

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Mesin motong keretas

Taros Kami

mobile: 86 18858786298

E-mail: [email dijaga]

WhatsApp:86 18858786298

Tambihkeun: Taman Industri Mesin Wanquan B17-8, Kota Wanquan, Pingyang County, Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang

BINBAO SCT Ngepaskeun Ukuran Kertas Ngagulung Sheeter Cutter Mesin Kertas Ngagulung Kana Lambaran Ngiringan Mesin Slitting

Mesin séri SCT-800/1100/1400 mangrupikeun mesin motong lambar ukuran khusus pikeun lambar kertas ukuran ageung. Éta ogé disebat gulung ka mesin motong lambar, mesin sheeter, mesin slitting pikeun motong lambar panjang dina produk industri percetakan sareng bungkusan.

  • gambaran
  • parameter
  • bisa dipake
  • Tur Pabrik Pelanggan
  • FAQ

Mesin henteu ngan ukur tiasa motong bahan kertas umum sareng khusus, napel diri, ogé tiasa motong pvc, piaraan, pp sareng saterasna bahan pilem palastik tina jumbo roll kana bentuk lembaran. Kami parantos ngekspor mesin modél ka Filipina, Vietnam, Indonesia, Thailand, Malaysia, UAE, Mesir, Aljazair, Tunisia, Afrika Kidul, Jérman, Polandia, Rusia sareng sajabana konsumén nagara. mesin pikeun motong ukuran kertas ukuran khusus pikeun bungkus tuangeun, pikeun motong ukuran kertas lambar ukuranana kanggo nyocokan kana mesin percetakan offset, pikeun motong kertas napel dirina, kertas stiker labél. Hal ieu seueur dianggo dina industri percetakan sareng bungkusan.

fitur:
1.Mackine Rack: Rak mesin ngadopsi perusahaan Shanghai BaoSteel salaku bahan baku baja. 16mm témbok awakna kandel mesin ngajantenkeun mesin langkung kuat sareng basi ngajalankeun.
2. Aluminium Rollers: Sadaya gulungan aluminium dipasang dina mesin, anu nuju diuji kasaimbangan dinamis. Bahan lancar tiasa gerak dina rol ieu tanpa aya corétan.
3.PU-Rollers: Roller PU tahan résistansi tinggi, anu tiasa ngasuransikeun mesin tuang presisi.
4. Hidrolik Silinder Angkat: Bahan gulung jumbo tiasa gampang diangkat ku aci kirang silinder hidrolik tina taneuh. Ngahémat tenaga kerja sareng gampang ngoperasikeun pamrosésan roll jumbo.
5.Motors: mesin ngadopsi hiji set motor servo sareng dua sét motor asinkron pikeun nyetir. Éta ngajantenkeun mesin damel sareng tingkat pemotongan tingkat tinggi (rentang kasalahan 0.2mm)
6.Control System: Mesin motong kertas séri SCN adaptasi sistem kontrol operasi anu cerdas sareng gampang kalayan merk PLC Jepang. Éta gaduh cadar cacah otomatis, mesin eureun otomatis saatos motong per angkatan, otomatis ngadeteksi diameter gulungan indung, kontrol tegangan otomatis sareng saterasna fungsi. Dina layar sentuh, anjeun ogé tiasa mariksa parameter kaayaan damel mesin.
7. Stacking Pallet: Mesin gaduh palét susun, lambar kertas kaluaran nyusun dina palét. Éta ogé ngagaduhan papan geter supados ujung lambar kertas rata sareng bersih. Jangkungna tumpukan maksimum tiasa 1000mm. Anjeun tiasa sacara gampil ngaleupaskeun palét tina mesin ku forklift.
8. Parabot ngalebetkeun mérek: Mesin tiasa otomatis ngitung lambaran kertas kaluaran teras lebetkeun tanda kana tumpukan lambar keretas.
9. Sensor tanda warna: Upami anjeun peryogi motong bahan gulungan anu dicetak, mesin tiasa nambihan sensor tanda warna percetakan kanggo ngadeteksi tanda sareng ningkatkeun presisi pemotongan.


SCT- 细节 -Tumpukan tumpukansct- 细节 -Ngumpukan Tihang-2
Tumpukan tumpukan-2Supir Panungtun Wéb
Kabinet Kontrol ListrikNgambang Rollers
Kabinet Kontrol ListrikNgambang Rollers
Stasion Silinder HidrolikAngkat Hidrolik
Stasion Silinder Hidrolik
Angkat Hidrolik
Tandaan Selapkeun EquipmentPéso Slitting Péso
Tandaan Selapkeun EquipmentPéso Slitting Péso
Tumpukan PlatformPanel Panungtun Guider Wéb
Tumpukan PlatformPanel Panungtun Guider Wéb


Naha milih gulungan kertas Binbao Mesin kana mesin motong lembar?


Tim mesin Binbao parantos damel di roll kertas ka mesin motong lembar (mesin sheeter kertas) langkung ti 10 taun. guillotine péso tipe kertas lambar mesin motong kami patepung lambar kertas tingkat tinggi motong sarat dina percetakan jeung produk bungkusan industry.We fokus dina R&D jeung produksi pikeun motong roll kertas ipis kana cadar (dénsitas kertas leuwih handap 50gsm), kayaning kertas mg pikeun wrapping produk disposable, kertas wrapper dahareun, sarta silikon coated lambar kertas. Sadaya penjualan sareng insinyur téknis dina mesin Binbao lulusan ti universitas terkenal di Cina. Pangaweruh téknis profésional sareng kaahlian komunikasi basa Inggris mastikeun yén kami tiasa nyayogikeun konsultan pangsaéna sareng jasa saatos penjualan. Upami anjeun peryogi fungsi pamrosésan khusus dina mesin roll to sheets, tim insinyur kami tiasa nyayogikeun pangrojong pikeun ngaropea mesin ka anjeun numutkeun manufaktur nyata anjeun.


-3

-1

-2


Naon bedana jasa saatos penjualan kami sareng anu sanés?


Salaku produsén mesin slitting internasional, kami nyayogikeun set lengkep buku manual mesin versi Inggris, diagram sirkuit, diagram struktur mékanis. Insinyur jasa saatos penjualan kami ogé tiasa nyarios basa Inggris sareng gampang komunikasi sareng operator para nasabah. Kami parantos ngarékam sajumlah ageung pidéo operasi mesin. Aranjeunna basajan tur gampang ngartos, sarta bisa mantuan operator mesin konsumén 'gancang meunang akrab jeung mesin tur mimitian working.All mesin urang ngahasilkeun bisa disambungkeun kana Internet, sarta tim teknis urang jarak jauh tiasa pariksa gagal sistem, set parameter jeung jasa lianna pikeun konsumén.


团队-1团队-2
tim jualandesainer mesin
团队-3-17
kadali kualitas
buku manual mesin


Naon bahan roll bisa motong kana cadar dina mesin modél?


Roll kami pikeun mesin motong cadar utamana dipaké pikeun motong rupa roll kertas kana cadar, tapi ogé bisa ngolah bahan roll séjén pikeun ngaropéa ukuran cadar, kayaning cadar lawon non-anyaman médis pikeun ranjang bedah, parabot médis wrapper cadar pikeun sterilizer, pilem plastik piaraan. lambar pikeun panutup buku, x-ray lambar pilem piaraan pikeun médis, lambar plastik séjén pikeun hiasan. Upami anjeun henteu gaduh ide ngeunaan bahan anjeun, mangga ngahubungi tim pre-sale kami pikeun kéngingkeun konsultan. Kami bakal nyayogikeun solusi ka anjeun.


-4-5
kertas bungkus dahareunlembar kertas MG
-6-7
nyertakeun bukulembar kertas gambar seni
-8-9
x-ray lembar pilem piaraanlembar kertas crepe / lembar lawon non-anyaman


Kumaha carana nampi lambaran kertas dina gulungan kertas anjeun ka mesin motong lembar?


Sanggeus prosés motong, urang kudu nyokot kaluar lambaran kertas ieu kaluar tina mesin jeung pak kana kotak atawa mesin reams.Our boga tilu rupa struktur pikeun nampa lambar kertas, tabel normal, conveyor tabel sabuk jeung platform stacking otomatis. Anjeun kedah nyandak lambar kertas sacara manual nalika mesin eureun dina mesin méja normal. Tapi conveyor beubeur tabel lambar kertas motong mesin nonstop jeung nepikeun lambar kertas ka hareup. Operator nangtung di hareup mesin sareng ngaluarkeun lambaran kertas tanpa mesin eureun. Éta langkung éfisién sareng kaamanan. Upami anjeun motong lambar kertas ukuran ageung, sesah dicabut ku manual. Janten insinyur kami ngarancang mesin kalayan platform tumpukan otomatis. Ieu sanggeus motong lambar kertas bisa tumpukan dina platform jeung jangkungna stacking maksimum tiasa 1000mm. Ieu gampang pikeun ngurangan ku forklift.


SLC-4-1600-占地面积图

SCT-1400-无轴
SCN-占地面积图

Naon akurasi motong tina gulungan kertas kana mesin lembar?


Mesin kertas sheeter kami tiasa ngahontal akurasi motong ± 0.2mm. Sakur ukuran lembar kertas tiasa langsung ka eupan kana mesin percetakan offset sareng mesin printer resmi. Akurasi motong tingkat luhur mastikeun kualitas produk anjeun saatos ngolah.


插图-横切刀

插图-分切刀
插图-色标跟踪


Naon kaunggulan tina SLA modél mesin unwinding nangtung?


Runtuyan slitting rewinding mesin unwinding stand adopts hiji pigura baja terpadu, sarta beurat dasar ngaleuwihan 1500kg. Salaku urang sadaya terang, nu heavier dasarna nyieun kertas jumbo roll unwinding kalawan leuwih stabil sarta kirang fluctuations.The unwinding leuwih stabil, gulungan rengse slitting permukaan leuwih datar tur precision tinggi. Di sagigireun, stand unwinding boga dua leungeun kuat dikawasa ku silinder hidrolik minyak. Leungeunna tiasa gampang angkat beurat maksimal 1600kg sareng gulung jumbo diaméterna maksimal 1500mm. Dua panangan anu kuat dipasang dina pituduh linier, supados gulungan kertas jumbo tiasa ngalih ka luhur, ka handap, kenca sareng ka katuhu sacara akurat. The chucks core kertas téh pilihan, tipe mékanis jeung tipe hawa ngembangna.


Sabaraha lambar kertas tiasa tumpukan dina tabel sabuk conveyor per bets motong?


mesin Binbao dijieun sagala model gulungan kertas ka lambar mesin motong boga fungsi cacah otomatis. Méja sabuk conveyor bisa otomatis lowered nurutkeun lambaran kertas stacking jangkungna (jangkungna stacking maksimum 150mm). Salaku conto, éta tiasa gampang tumpukan 1000 lembar kertas A70 4gsm dina méja.

-12


Naha aya alat éliminasi statik dina mesin lembar kertas modél ieu?


Sumuhun, urang biasana masang hiji set atawa dua sét statik eliminator bar dina mesin sheeter kertas urang. Salila nyoco web kertas dina mesin, bar terus dianggo pikeun ngaleungitkeun statik dina web kertas. Kertas ipis gampang pisan pikeun ngahasilkeun listrik statik, upami urang henteu ngaleungitkeunana, kertas gampang ngagulung sareng meungpeuk dina sungut péso motong silang. Salaku tambahan, kualitas tumpukan kertas ogé dipangaruhan ku listrik statik.

Aya alat anti curling dina mesin sheeter kertas modél ieu?


Kertas roll stocking di gudang keur lila teuing, web kertas pisan gampang curl mangaruhan motong sarta stacking kualitas. Dina raraga ngajawab masalah, urang tiasa install alat anti curling di antara Unit motong na unwinding Unit. Tim penjualan kami bakal ngenalkeun alat ieu ka anjeun dumasar kana karakteristik bahan anjeun.


-11


Naon gulungan kertas kana mesin motong lembar?


Sabenerna, ngaran mesin jelas nembongkeun na 'fungsi. Hal ieu dipaké pikeun motong gulungan kertas kana rupa-rupa lembar kertas ukuran pikeun manufaktur produk industri. Gulungan kertas kana mesin motong lembaran ogé disebut mesin lembaran kertas, mesin lembaran kertas sareng saterasna. Di wewengkon béda, jalma boga ngaran béda pikeun mesin ieu.


-13
-14


Naha urang peryogi gulungan kertas kana mesin motong lembar / mesin lembar kertas?


Ieu mesin ngarobah kertas pisan umum dina ngolah kertas jeung percetakan, industri manufaktur produk bungkusan. Dina ngagiling kertas, kertas dihasilkeun dina bentuk roll on mesin nyieun kertas. Tapi dina kahirupan urang, urang utamana ngagunakeun lambar formulir produk kertas, misalna kertas salinan A4 / A3, kertas seni, buku, majalah, buku latihan, poster, almenak jeung saterusna. Salaku tambahan, urang kedah ngarobih gulungan kertas kana lambaran sateuacan ngadamel sababaraha produk kertas, sapertos kotak kertas pikeun bungkusan kosmetik sareng nyeret, kantong kertas kanggo tuangeun tuangeun. Sareng mesin percetakan nyoco lembar gaduh pangsa pasar anu langkung luhur. Éta leuwih gampang pikeun manggihan hiji lambar nyoco mesin percetakan di pasar lokal. Janten urang ogé kedah motong gulungan kertas kana lembar pikeun nyoco kana mesin percetakan.

Naon rupa gulungan kertas ka mesin motong cadar aya sareng naon bédana?


Numutkeun jenis péso béda pikeun motong horizontal, gulungan kertas kana mesin motong cadar dibagi kana tilu jenis. Dina gambar-1, mesin ngadopsi tipe guillotine péso horizontal pikeun motong kertas, nu boga agul péso luhur jeung handap agul péso. Agul péso handap dibereskeun dina mesin. Agul péso luhur pindah ka luhur jeung ka handap dina pituduh linier lempeng.
jenis sejen mesin kertas sheeter / roll kertas kana cadar mesin motong ngadopsi sabeulah péso usaha Rotary pikeun motong sheets.But kertas kertas ieu ogé boga dua rupa péso motong horizontal, ngan luhureun péso agul usaha Rotary sarta duanana agul usaha Rotary babarengan.


Kumaha carana milih gulungan kertas kana mesin motong lembar pikeun produk anjeun?


Sateuacan milih gulungan kertas kana mesin motong lembar, anjeun kedah terang tilu masalah, sabaraha ton gulungan kertas anu anjeun peryogikeun dipotong per dinten atanapi per bulan? Naon kisaran kertas gsm tina gulungan kertas anjeun? Naon ukuran lambar kertas anu anjeun kedah motong di hareup? Upami dénsitas kertas kirang ti 50gsm, anjeun kedah langkung saé milih péso péso guillotine gulung ka lembar mesin motong. Sababaraha gulungan kertas khusus ogé henteu kedah dipotong dina gulungan kertas péso Rotary kana mesin motong lembar, sapertos silikon sisi ganda. gulungan kertas coated nu pisan dieunakeun sarta stiffness goréng. Laju mesin péso guillotine langkung handap tibatan mesin péso puteran, tapi éta gaduh akurasi motong anu langkung luhur, rendah bising, motong ujung tanpa burrs sareng lebu. Upami anjeun peryogi motong lambar kertas kandel sareng peryogi kapasitas produksi anu luhur pisan, mesin motong kertas tipe Rotary mangrupikeun pilihan anu langkung saé.

model Ngaran

 Séri SCT

Ibu Roll Width (Max)

800-1400mm

Diaméter Gulung Ibu (Maks)

1400mm

Kapasitas beurat gulung indung

1400kg

Ukuran Inti Kertas

3 inci (ngarobih sayogi)

motong Panjang

350-1000mm

Bentang Kandel

35-400gsm

Motong Precision

± 0.2

motong Speed

150 potongan per menit

Palét jangkungna tumpuk

1000mm

Kasus Hiji: Lambaran kertas stiker
Kami gaduh palanggan Iran anu ngagaduhan mesin palapis panas ngalembereh nyalira pikeun ngadamel gulungan kertas stiker napel nyalira. Aranjeunna motong gulungan kertasna kana lambaran ku mesin saderhana. Éta peryogi tumpukan sareng nyandak lambar kertas ku manual sateuacan mésér mesin motong lambar modél SCT urang. Aranjeunna tiasa motong lambar kertas ukuranana ageung pikeun palanggan khususkeun sareng gampang tumpukan lambar kertas dina palet ayeuna. Éta henteu ngan ukur ningkatkeun produktivitas, ogé tiasa ngahémat biaya kuli.  

Kasus Kadua: Kipas cangkir kertas
Aya seueur pabrik kertas cangkir nganggo lambar keretas tuangeun mesin mesin motong tilem. Janten aranjeunna kedah ngagaduhan gulung kertas produktivitas anu luhur kana mesin motong lambar kalayan sensor warna pikeun nyukcruk. Saatos nyetak gulungan kertas ieu dina mesin percetakan anu fléksibel, gulung ieu bakal dikirimkeun ka mesin motong lambar pikeun motong lambar sateuacan ngolah motong maot. Upami anjeun nganggo mesin cetak offset tipe lambaran feeder, éta ogé tiasa ngabantosan anjeun ngagugulung kertas kosong kana lambaran kalayan presisi motong anu luhur anu tiasa ngahontal persyaratan mesin percetakan offset.

Kasus Katilu: Pilem plastik
Mesin séri SCT henteu ngan ukur tiasa motong gulungan kertas kana lambaran, tapi ogé dianggo pikeun motong pilem palastik, sapertos pp, pvc, bahan gulung plastik kandel piaraan. Éta parantos dianggo dina pirang-pirang produk pabrikan, sapertos motong bahan gulung ka lembar pikeun sampul file sareng sampul buku catetan, ngadamel pilem sinar-x pikeun médis, atanapi ngadamel lambaran piaraan pikeun panutup wajah, pelindung layar sentuh.

1-1
1-2
1-3
2-1
2-2
2-3
3-1
3-2

Kasus Hiji
Kertas séri BINBAO SCT ngagulung kana mesin motong lambar di pabrik palanggan kami
Pabrik palanggan anu aya di Indonésia, anu mangrupikeun salah sahiji pabrik labél kontainer panggedéna di dunya. Aranjeunna mésér tilu sét peralatan ti perusahaan kami, mesin slitting sticker sticker, kertas mesin motong lambar sareng labél mesin pemotong.



1-1
1-2
1-3
1-4


Kasus Kadua
Gulungan kertas seri BINBAO SCL kana mesin motong lambar di pabrik pelanggan kami
Mesin séri gaduh performa sampurna motong bahan gulung kertas ipis sareng slip kana ukuran anu disesuaikan. Salaku bungkus tuangeun ageung sareng pabrik produk sekali pakai, pelanggan mésér dua sét mesin modél ieu dina hiji waktos. Éta biasana dianggo pikeun motong lambaran kertas bungkus hamburger / sandwich khusus. Kacepetan lumpatna tiasa ngahontal 120cuts per menit.



2-1
2-2
2-3
2-4


Kasus Katilu
Mesin séri BINBAO SCL dianggo pikeun motong lambar foil aluminium di pabrik pelanggan kami
Kami utamina fokus kana mesin motong bahan gulung kertas, tapi mesin kami ogé tiasa motong sababaraha bahan plastik sareng foil dina sababaraha kasus khusus. Dina industri percetakan sareng bungkusan, lambaran plastik gaduh permintaan pasar ageung, sapertos ngagunakeun ngadamel sampul buku, pilem médis, ngahias produk sareng sajabina. Foil tiasa dianggo pikeun ngabungkus sababaraha tuangeun anu ngagaduhan syarat anu luhur pikeun tetep seger.



3-1
3-2
3-3
3-4


Kasus Kaopat
Mesin séri BINBAO SC-A4 dirancang pikeun motong lambar kertas ukuran A4 pikeun ngadamel serat kertas di pabrik pelanggan Sri Lanka kami
Mesin séri ieu tiasa ngaitkeun sareng mesin bungkus balok A4 otomatis janten jalur produksi otomatis pinuh pikeun ngahasilkeun kertas salinan. Mangrupikeun mesin kapasitas tingkat menengah anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pamula bisnis atanapi pabrik skala leutik. 



4-1
4-2


4-3
4-4

1. Naon bahan péso mesin motong kertas anu dianggo?
Walon: Kami ngadopsi Jérman ngimpor waja tungsten salaku bahan péso silang kami. Éta cekap atos sareng seukeut. Anjeun ngan ukur kedah ngasah hiji waktos per taun upami anjeun motong bahan kandel normal.
2. Dupi anjeun nambihan unit péso slitting dina mesin?
Jawaban: Mesin modél SCT cocog pikeun motong hiji lambar atanapi dua lambar dina hiji waktos. Unit péso nyésél bakal dipaké pikeun motong dua lambar sareng motong ujung kertas. Upami anjeun hoyong motong langkung lambaran dina hiji waktos, urang gaduh mesin modél sanésna.
3. Kertas abdi gaduh statis anu kuat pisan. Kumaha anjeun ngajawab masalah?
Ngajawab: Mesin kami parantos masang sababaraha sét élmu peralatan éstatis numutkeun tingkat statis matéri anjeun.
4. Kuring pabrik tina labél kapang. Kami gaduh syarat anu luhur pisan pikeun motong presisi. Naon kasalahan motong minimum mesin anjeun?
Ngajawab: Mesin modél standar normal kami tiasa ngahontal ± 0.2mm presisi. Tapi urang ogé tiasa ngadamel mesin motong lambar pilem plastik kalayan langkung presisi langkung luhur pikeun labél kapang sareng kotak roko.

Taros Kami

kategori panas