sadaya Kategori

E-mail:[email dijaga]

EN

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Mesin motong keretas

Taros Kami

mobile: 86 18858786298

E-mail: [email dijaga]

WhatsApp:86 18858786298

Tambihkeun: Taman Industri Mesin Wanquan B17-8, Kota Wanquan, Pingyang County, Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang

Precision Kertas Roll Mesin Sheeting Kardus Mesin motong Kertas

CHM-1400/1700/1900 Servo precision ganda helix speed tinggi lambar cutter mesin nerapkeun téhnologi canggih Éropa, ngagabungkeun jeung pangalaman euyeub tur téhnologi manufaktur ngarah tina insinyur senior urang pikeun ngawangun sarta ngajalankeun generasi anyar parabot cutter lambar. Mesin ieu ngadopsi desain helix ganda, ujung motong kertas lemes tanpa atah atanapi bubuk. Kalayan fitur precision motong tinggi pastikeun kertas sanggeus motong bisa langsung dipaké dina mesin percetakan ...

  • gambaran
  • parameter
  • bisa dipake
  • Tur Pabrik Pelanggan
  • FAQ

CHM-1400/1700/1900 Servo precision ganda helix speed tinggi lambar cutter mesin nerapkeun téhnologi canggih Éropa, ngagabungkeun jeung pangalaman euyeub tur téhnologi manufaktur ngarah tina insinyur senior urang pikeun ngawangun sarta ngajalankeun generasi anyar parabot cutter lambar. Mesin ieu ngadopsi desain helix ganda, ujung motong kertas lemes tanpa atah atanapi bubuk. Kalayan fitur precision motong tinggi pastikeun kertas sanggeus motong bisa langsung dipaké dina mesin percetakan, nu mantuan pikeun ngurangan biaya produksi jeung ningkatkeun efisiensi produksi. Ieu mesin motong pang populerna jeung idéal dina pembuatan kertas jeung industri percetakan ayeuna. Ngadopsi téknologi canggih Inggris sareng didorong ku motor servo AC, laju motong anu luhur ngahontal 300 potongan / mnt. Sareng tiasa motong 8 gulungan kertas sakaligus. Éta ogé dilengkepan ku defleksi otomatis ngalereskeun sareng alat antistatik. Unit pakan sareng pangiriman kertas otomatis nganggo sistem hidrolik. Sistem antarmuka manusa sareng mesin tiasa ngajantenkeun operasi janten langkung gampang sareng langkung merenah.

fitur:
1.speed High na precision, 300 méter / mnt, 300 motong / mnt, ± 0.5mm.
2. Sistem kontrol PLC, kontrol tegangan otomatis, cadar otomatis cacah, stacking, inserting tanda.
3. Unit hidrolik unwinder, gampang pikeun muka kertas jumbo roll dina mesin.
4. Unit koléksi, lambar kertas motong anu parantos dipotong dina palét.
5. Cai mibanda Unit slitting nu bisa motong web kertas kana dua lembar jeung motong ujung runtah dina hiji waktu.
Mesin 6.The tiasa otomatis cacah tur inserting tanda labél kana tumpukan nurutkeun angka setelan Anjeun dina layar toél mesin.
awak mesin 7.The ngadopsi 25mm baja kandel, éta pisan stabil dina speed tinggi ngajalankeun.


CHM-1400-细节1CHM-1400-细节2


GW-单刀-600-5CHM-1400-细节4


CHM-1400-细节5CHM-1400-细节5-1


CHM-1400-细节6CHM-1400-细节7


Control Panel 副本Conveyor System 副本
Kadali PannelConveyor System
Sistem Kontrol Listrik 副本Aci Kurang Unwinding Stand 副本
Sistem Kontrol ListrikAci Kurang Unwinding Stand
Slitting Knife 副本Tumpukan tumpukan 副本
Slitting PésoTumpukan tumpukan

model

CHM-1400 / CHM-1700

Jenis motong

Top agul Rotary, handap agul dibereskeun

beurat kertas

60-550GSM

Diaméter gulungan

Max 1800mm (71 ")

Reel rubak

Max 1400mm (55") / Max 1700mm (67")

Lebar réngsé

Max 1400mm (55") / Max 1700mm (67")

Rengse lambar-Panjang

Min.450-Max.1650 mm

Nomer tina gulungan motong

2/4/6 gulung

Akurasi motong

± 0.5mm (L<1000mm) ± 0.1% (L≥1000mm)

Max. kagancangan motong

300 Potong / mnt

Max. Laju laju

300m / mnt

Kertas gulung angkat

Aci hidrolik kirang jinisna

1.Printing Workshop.In pausahaan jasa percetakan, aranjeunna ilaharna ngagunakeun mesin percetakan offset pikeun nyitak kertas sheets.So maranéhanana kudu mesin motong lambar kertas pikeun motong jumbo kertas roll atawa bahan sarupa kana panjangna husus sarta lembar lebar. Lembar kertas anu dihasilkeun bakal tumpukan dina palet. Saatos motong ujung ku mesin cutter kertas, maranéhna bakal fed kana mesin percetakan offset atawa mesin manufaktur lambar-fed lianna.

2. Ngagiling Kertas. Pabrik kertas henteu ngan ukur ngajual gulungan kertas jumbo, aranjeunna ogé nyanghareupan rupa-rupa paménta lambar kertas ukuranana. Roll speed tinggi kami pikeun mesin motong cadar / mesin sheeting bisa mantuan aranjeunna pikeun meuntas motong na slitting gulungan kertas kana rupa-rupa lembar ukuran. Aranjeunna bakal ngabungkus rupa-rupa lembar kuantitas salaku réam pikeun dijual di pasar. Karton, kertas coated, kertas kraft, kertas budaya, kertas offset ganda, kertas poto gloss tinggi, emas jeung pérak karton, kertas aluminium foil, kertas laser laser, bako jeung alkohol kertas bungkusan jeung saterusna

3.Corrugated kotak manufacturer.The paménta pasar pikeun buleud corrugated pisan badag. Sapertos kotak odol, kotak anggur, kotak kaulinan, jsb.Dina produksi karton, pers percetakan, mesin laminating, mesin motong paeh, kotak-gluers sareng alat-alat anu aya hubunganana diperyogikeun. Percetakan sareng mesin pamotongan biasana ngadopsi lambar. struktur dahar. Kukituna, aranjeunna kedah motong bahan gulung kana lembar ukuran anu béda-béda pikeun nyoco kana mesin manufaktur anu sanés, sapertos mesin motong paeh sareng presser offset.

CHM-1400-客户现场1CHM-1400-客户现场2


CHM-1400-客户现场3CHM-1400-客户现场4


CHM-1400-客户现场5CHM-1400-客户现场6


CHM-1400-客户现场7CHM-1400-客户现场8


CHM-1400-客户现场9CHM-1400-客户现场10


1. Naon bahan péso mesin motong kertas anu dianggo?
Walon: Kami ngadopsi Jérman ngimpor waja tungsten salaku bahan péso silang kami. Éta cekap atos sareng seukeut. Anjeun ngan ukur kedah ngasah hiji waktos per taun upami anjeun motong bahan kandel normal.

2. Dupi mesin leres-leres dianggo pikeun gulungan kertas beurat?
Jawaban: Tangtosna, mesin kami sampurna motong gulungan kertas beurat lampu. Tapi kami nyarankeun anjeun tiasa motong dua gulungan atanapi opat gulungan babarengan dina hiji mesin. Urang tiasa ngadamel sababaraha gulungan nyoco cadar mesin motong

3. Dupi anjeun nambihan unit péso slitting dina mesin?
Jawaban: Mesin modél SCT cocog pikeun motong hiji lambar atanapi dua lambar dina hiji waktos. Unit péso nyésél bakal dipaké pikeun motong dua lambar sareng motong ujung kertas. Upami anjeun hoyong motong langkung lambaran dina hiji waktos, urang gaduh mesin modél sanésna.

4. Kertas abdi gaduh statis anu kuat pisan. Kumaha anjeun ngajawab masalah?
Ngajawab: Mesin kami parantos masang sababaraha sét élmu peralatan éstatis numutkeun tingkat statis matéri anjeun.

5. Kuring pabrik tina labél kapang. Kami gaduh syarat anu luhur pisan pikeun motong presisi.Naon kasalahan motong minimum mesin anjeun?
Ngajawab: Mesin modél standar normal kami tiasa ngahontal ± 0.2mm presisi. Tapi urang ogé tiasa ngadamel mesin motong lambar pilem plastik kalayan langkung presisi langkung luhur pikeun labél kapang sareng kotak roko.

6. Kuring gaduh sababaraha syarat khusus pikeun ngolah produk kami? Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?
Jawaban: Kami gaduh tim désainer propésional pikeun nyayogikeun solusi pikeun syarat anu dikustomisasi. Wilujeng sumping ngahubungi kami sareng ngabahas ideu anyar anjeun.

Taros Kami

kategori panas