sadaya Kategori

E-mail:[email dijaga]

EN

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Mesin cét kertas

Taros Kami

mobile: 86 18858786298

E-mail: [email dijaga]

WhatsApp:86 18858786298

Tambihkeun: Taman Industri Mesin Wanquan B17-8, Kota Wanquan, Pingyang County, Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang

SLD Modél pigura Tipe Paper Jumbo Roll Slitting Jeung Rewinding Mesin

SLD runtuyan modél slitting na rewinding mesin nyaeta model andalannya kami tina Mesin Binbao. Éta anu paling otomatis, panggancangna sareng paling seueur dianggo tina sadaya mesin slitting sareng rewinding kami. Hal ieu dilengkepan 5 sét motor Siemens, Jerman E + L brand ujung positioning sistem koreksi, Siemens PLC jeung merek internasional renowned séjén tina sistem kontrol listrik. Laju ngajalankeun stabil ngahontal 500 méter per menit, nu sampurna bisa slit jeung mundur 15-500gsm kertas jumbo gulungan kana gulungan lebar sempit.

  • gambaran
  • parameter
  • bisa dipake
  • Tur Pabrik Pelanggan

pamakéan:
Modél SLD utamana cocog pikeun ngolah webs kalayan rubak leuwih ti 2000 mm. Ku alatan éta, dipaké dina angka nu gede ngarupakeun pabrik kertas, kertas ngarobah tutuwuhan, jeung panyadia ladenan roll slitting. Salaku tambahan, seueur pabrik produk kertas sapertos kantong kertas, cangkir kertas, tabung kertas, jsb ogé kedah nganggo slitter rewinder tipe SLD. Hal ieu loba dipaké dina widang percetakan jeung bungkusan produk kertas.


rincian:

1 SLD Paper slitting mesin unwinder

SLD Paper slitting mesin unwinder

2 SLD Paper slitting mesin unwinder hawa cuk3 Slitting mesin unwinding kontrol tegangan ku motor
 SLD Paper slitting mesin unwinder hawa cuk
Slitting mesin unwinding kontrol tegangan ku motor

Unwinding stand: SLD runtuyan kertas slitter mesin rewinder ngadopsi kontrol hidrolik unwinding stand, nu bisa kalayan gampang nyokot 2000kg beurat jeung 1600mm diaméterna jumbo gulungan. tegangan unwinding ieu dikawasa ku dua sét Siemens motor togeaya.


6 Otomatis unloading rengse gulungan

Unloading otomatis gulungan rengse

4 Réngsé ngagulung gulungan5 Réngsé rewinding gulungan permukaan
 Réngsé rewinding gulunganRéngsé rewinding gulungan permukaan

Unit RewindRewinding shafts mangrupakeun tipe daun shafts inflating hawa. Dua sét motor ngajalankeun shafts rewinding sarta kaluaran tegangan lumrah pikeun meunangkeun kualitas luhur rengse rewinding gulungan. Beungeut motong lemes jeung euweuh wrinkles.Finished gulungan bisa otomatis unloaded pikeun ngahemat labors operasi.


9 luhur slitting knives aci dina mesin model SLD

luhur slitting knives aci dina mesin model SLD

7 buleud slitting knives8 Slitting knives dijieunna tina baja alloy speed tinggi
péso slitting buleud Slitting knives dijieunna tina baja alloy speed tinggi

Pisau motong: Diaméter aci slitting knives nyaeta 100mm. Ieu cukup kuat pikeun nahan knives sarta ulah trembling salila mesin ngajalankeun. Ku alatan éta, akurasi motong pisan high.One tungtung aci dibereskeun, sarta tungtung séjén nyaéta rotatable. Desain ieu ngajadikeun eta pisan gampang ngaganti knives.The slitting knives.The péso slitting dijieunna tina baja alloy-speed tinggi. Cai mibanda ciri precision tinggi na durability.


10 panel kontrol sistem EPC11 sénsor Sistim EPC
panel kontrol sistem EPCsensor Sistim EPC

Sistim EPC:  Sistemna nyaéta sistem koreksi posisi ujung wéb otomatis. Éta kalebet sensor detektor ujung, panel kontrol sareng motor supir. Sistim ieu dijieun ku supplier sistem kontrol ujung web kawentar Erhardt + Leimer parusahaan. Sistem sensitipitas luhur sok gancang otomatis nyaluyukeun posisi ujung web.


12 layar toélméja operasi mesin slitting SLD
 Layar cabakméja operasi mesin slitting SLD

Méja operasi:Mesinna ngagaduhan méja operasi mandiri sareng layar operasi ukuranana ageung. Konsol ngahijikeun sababaraha saklar kontrol mesin.


14 Sistim tegangan konstan kalawan silinder sarta damper dina mesin slitting kertas15 kertas slitting sistem kontrol tegangan konstan mesin
silinder Sistim tegangan konstanta sarta damper dina mesin slitting
mesin slitting kertas Sistim kontrol tegangan konstan

Sistim tegangan konstan:Sistim nu diwangun ku rollers aluminium sarta dua sét silinder. Hiji sét silinder dilengkepan sénsor damping. Silinder hawa kaluaran tekanan hawa saluyu nurutkeun sinyal damper, ku kituna pikeun nyaluyukeun posisi roller aluminium. Kalayan sistem sapertos kitu, tegangan kertas salami angkutan tiasa dijaga konstan sepanjang waktos.


Naha anjeun perlu susunan SLD-seri kertas jumbo roll mesin slitter rewinder?

Jawaban: Upami anjeun diréktur sareng gaduh perusahaan anu ngarobih kertas, percetakan bumi atanapi pabrik pamrosesan gulungan kertas, anjeun kedah hoyong ngolah gulungan jumbo anu langkung ageung. SLD runtuyan kertas slitter mesin rewinder mangrupa parabot idéal pikeun ngahontal sarat. Struktur gantry mastikeun yén mesin bisa stabil slit jeung mundur leuwih ti 2000mm rubak kertas jumbo gulungan. Mesin lebar maksimum nyaéta 3000mm dina mesin séri.

SLD-穿料图



Gulungan jumbo kertas kuring ngagaduhan rupa-rupa inti diaméter jero. Tiasa SLD-seri mesin nyokot béda jero diaméterna core jumbo gulungan?

Jawaban: Sumuhun, stand unwinding boga chucks hawa multi ukuran pikeun pas rupa-rupa cores diaméterna jero, kayaning 3 inci, 6 inci, 12 inci atawa ukuran ngaropéa lianna. Chucks mesin kami ngadopsi struktur mékanis pikeun ngalereskeun gulungan kertas jumbo nalika mesin jalan.

-1-2
chucks hawa kontrol hidrolik
3 ukuran chucks dina hiji



Naon kaunggulan tina stand unwinding dina SLD runtuyan kertas slitting mesin rewinding?
Ngajawab: nangtung unwinding kami sorangan weighs leuwih ti 4 ton. Nalika dieusian ku gulungan kertas jumbo sareng kagancangan ngahontal maksimal, éta masih tiasa tetep stabil. Leungeun dina stand unwinding dikawasa ku silinder hidrolik, nu boga kakuatan cukup pikeun nyokot 3000kg beurat gulungan kertas jeung 1600mm diaméterna gulungan.

-3
-4



Dupi anjeun gaduh sistem threading otomatis web kertas salaku pilihan?
Jawaban: Sumuhun, urang boga sistem otomatis pikeun gampang threading web kertas dina mesin urang. Punten kontak sareng penjualan kami pikeun kéngingkeun detil.

Kumaha mesin ngadalikeun tegangan unwinding?
Jawaban: Ngeunaan kontrol tegangan unwinding, urang gaduh tilu pilihan, marake bubuk magnét, marake pneumatic, sarta motor servo. Sistem tegangan kontrol motor anu paling sénsitip sareng stabil. Tapi aya ogé kaunggulan ngadalikeun tegangan ku rem. Upami anjeun hoyong terang naon jinis sistem kontrol tegangan anu langkung saé pikeun bahan anjeun, mangga ngahubungi tim penjualan kami.

-5
motor
-6

-7

marake bubuk magnét
rem pneumatic



Dupi mesin model boga gilinding cau?
Jawaban: The cau roller dipaké pikeun nyebarkeun web kertas pikeun ngaleungitkeun wrinkles dina kertas. Biasana, urang bakal masang rollers pikeun nasabah anu utamana ngarobah gulungan kertas ipis. Penting pisan pikeun nyarioskeun ciri bahan anjeun sareng detil syarat pikeun penjualan kami.

Kumaha carana nyaluyukeun knives pikeun meunangkeun rupa-rupa slitting lebar?

walon: Unit slitting mesin runtuyan SLD kaasup péso luhur jeung péso handap. Duanana bébas dipindahkeun dina shafts péso. Henteu kedah nyandak aci péso tina mesin, operator tiasa gampang masang sareng ngahapus péso slitting kana aci. Kusabab aci péso luhur jeung handap bisa muka tungtung maranéhna pikeun nawarkeun gap pikeun masang knives.

-8

Aci péso slitting luhur dibuka tur muterkeun kaluar tina mesin

model Ngaran

runtuyan SLD

Ibu Roll Width (Max)

1300-3000mm

Diaméter Gulung Ibu (Maks)

1600mm (ngaropea sadia)

Kapasitas beurat gulung indung

4000kg

Rewinding Rolls Diaméter (Max)

1500mm

Rewinding Rolls Width (Min)

30mm

Ukuran Inti Kertas

3-6-12 inci (ngaropea sadia)

Kertas Rolls GSM Range

15-500gsm

Motong Precision

± 0.2mm

kagancangan

500m / menit

Kakuatan total

Gumantung kana lebar mesin

Kasus-1: Cangkir Kertas Sareng Mangkok Kertas Sareng Pabrik Kertas Tutup
Mesin modél slitting rewinding mesin seueur dianggo dina pabrik pabrik wadah disposable kertas. Cangkir kertas, mangkok kertas anu ngabentuk mesin peryogi gulungan handap feed kanggo ngadamel produk ieu. Mesin ogé tiasa motong gulungan kertas jumbo kana gulungan lébar sempit (diameter maksimum tiasa 1000mm). Ngolah tutup kertas ogé kedah nyoco nyoco lebar khusus ngagulung kana mesin anu ngabentuk.

Kasus-2: Pabrik Kantong Kertas
Kantong kertas normal ngadopsi kertas kraft atanapi kertas buktina gajih dilapis. Mesin celah ngagulung urang tiasa motong jinis ieu gulung saham kertas kana ngarobih kertas gulung lébar, anu bakalan kana kantong kertas anu janten mesin. Tapi masih seueur pabrik kantong kertas nganggo kantong kertas anu nyoco lambar pikeun mesin pikeun sababaraha jinis kantong kertas. Di pabrik pabrikan ieu, mesin cét ngagulung deui ngagunakeun mesin pikeun ngarobih saatos nyetak gulungan kertas.

Kasus-3: Kertas Tube & Paper Can
Tube kertas mangrupikeun alat anu peryogi pisan dina industri produk kertas. Mesin anu ngahasilkeun tabung kertas ogé kedah masukan gulungan kertas alit tina lébar anu béda. Lebetkeun kertas gulungan leutik anu lebetna gumantung kana sabaraha tabung kertas diaméterna anu badé dilakukeun. Ku alatan éta, urang kedah motong gulung jumbo kertas kana gulungan leutik tina lébar anu béda pikeun minuhan sarat produksi tabung kertas. Ngadamel kertas tiasa ngolah sami sareng produksi tabung kertas.

1-1
1-2
1-3
1-4
1-5
1-6
2-1
2-2
2-3
3-1
3-2
3-3

Taros Kami

kategori panas