sadaya Kategori

E-mail:[email dijaga]

EN

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Mesin cét kertas

Taros Kami

mobile: 86 18858786298

E-mail: [email dijaga]

WhatsApp:86 18858786298

Tambihkeun: Taman Industri Mesin Wanquan B17-8, Kota Wanquan, Pingyang County, Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang

BINBAO SLA-Seri Paper Jumbo Roll Pikeun Rolls sempit Slitting Rewinding Mesin

Laju tinggi, jalan stabil, kontrol tegangan otomatis, sistem kontrol PLC calakan, operasi gampang, CE certificated ku SGS
SLA-seri slitting mesin rewinding mangrupa parabot gagasan pikeun motong kertas jumbo roll kana rupa-rupa gulungan leutik lebar pikeun ngahontal gulungan nyoco sarat mesin manufaktur. Éta henteu ngan ukur tiasa motong gulungan kertas umum, ogé tiasa dianggo dina bahan gulungan kertas laminated sareng coated pikeun percetakan sareng manufaktur produk bungkusan.

  • gambaran
  • parameter
  • bisa dipake
  • Tur Pabrik Pelanggan
  • FAQ

Laju tinggi, jalan stabil, kontrol tegangan otomatis, sistem kontrol PLC calakan, operasi gampang, CE certificated ku SGS
SLA-seri slitting mesin rewinding mangrupa parabot gagasan pikeun motong kertas jumbo roll kana rupa-rupa gulungan leutik lebar pikeun ngahontal gulungan nyoco sarat mesin manufaktur. Éta henteu ngan ukur tiasa motong gulungan kertas umum, ogé tiasa dianggo dina bahan gulungan kertas laminated sareng coated pikeun percetakan sareng manufaktur produk bungkusan.


插图 -1 副本插图 -2 副本
Sistem Kontrol PCL Siemens:Sistem kontrol cerdas sareng otomatis tingkat luhur ngajantenkeun mesin operasi gampang sareng stabil. Kontrol tegangan otomatis sareng fungsi eureun otomatis ningkatkeun kapasitas produktivitas mesin. Gampang beroperasi dina layar toél HMI.
Kabinet Kontrol Listrik: Komponén kontrol listrik dipilih tina merek anu terkenal. Tata perenah sirkuit kontrol basajan tur jelas, nu merenah pikeun pangropéa sarta adjustment.
插图 -3 副本插图 -4 副本
Tilu motor Servo: Servo motor ngajalankeun shafts rewinding tur sagala rollers nyetir, kalawan kakuatan kuat sarta-speed tinggi motong 20-400gsm kertas rolls.Servo motor ieu dikawasa ku converter frékuénsi pikeun mastikeun speed stabilSKD-11 Slitting Knives: SKD-11 mangrupikeun baja alat anu didamel tina karbon tinggi sareng alloy kromium anu luhur. Saatos quenching suhu luhur sarta grinding rupa, baja ieu seukeutna gambar, kateguhan kuat, sarta lalawanan kacapean suhu luhur. Peso slitting sabeulah buleud dijieunna tina baja ieu pisan seukeut, awét, stabil dina ukuran, sarta luhur di slitting precision.
插图 -5 副本Web Guider Sénsor 副本
Beungeut Slitting:Kusabab rewinding shafts kaluaran tegangan stabil, jadi sanggeus slitting na rewinding permukaan gulungan pisan datar tur mulus, roll finish ieu kedap tur hard.The precision slitting bisa ngahontal ± 0.2mm
Kontrol Tepi wéb: Mesin ngadopsi sistem kontrol ujung wéb kertas precision tinggi, anu tiasa otomatis ngadeteksi ujung wéb kertas sareng nyaluyukeun posisi pikeun koreksi. Sensor detektor opsional, henteu ngan ukur ngadeteksi ujung wéb, ogé tiasa ngadeteksi garis percetakan dina wéb kertas.

Naha milih Binbao Mesin SLA runtuyan kertas jumbo roll slitting rewinding mesin?


Mesin Binbao mangrupikeun produsén profésional mesin slitting rewinding kertas, gulungan kertas kana mesin motong lembar. Urang ukur difokuskeun manufaktur dua mesin ieu kalawan sagala rupa fungsi pikeun bahan ngarobah béda. Kami gaduh pangalaman anu langkung beunghar pikeun ngarobih rupa-rupa bahan sareng nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun. Sadaya penjualan sareng insinyur téknis dina mesin Binbao lulusan ti universitas terkenal di Cina. Pangaweruh téknis profésional sareng kaahlian komunikasi basa Inggris mastikeun yén kami tiasa nyayogikeun konsultan pangsaéna sareng jasa saatos penjualan. Upami anjeun peryogi fungsi pamrosésan khusus dina mesin slitting, tim insinyur kami tiasa nyayogikeun pangrojong pikeun ngadamel mesin khusus ka anjeun numutkeun manufaktur nyata anjeun.

-1-2
 SLA-1800 Slitting Rewinding Mesin Di IndiaSLA-1600 Slitting Rewinding Mesin Di Rusia

 Mesin Modél Binbao SLA-1600 Dina Loka Palanggan Chili


Naon mesin ngagulung kertas slitting? Naon kauntungan anu anjeun kéngingkeun tina mesin?


Mesin slitting mangrupakeun pre-pencét jeung pos-pencét parabot nu motong roll badag kertas, pilem, lawon non-anyaman, aluminium foil, pita mika jeung bahan ipis lianna kana gulungan leutik lebaran béda. Hal ieu sering dianggo dina industri pembuatan kertas sareng pabrik manufaktur produk bungkusan kertas. Pikeun ngolah gulungan kertas sareng ngarobih perusahaan, mesin slitting kertas anu gancang sareng multi fungsi tiasa ngabantosan aranjeunna sacara dramatis ningkatkeun kapasitas produksi sareng efisien. Model mesin slitting kertas bisa nyieun gulungan kertas 20-500gsm jeung minimum 30mm rubak gulungan leutik. Ngan hiji mesin set bisa nutupan sakabéh gulungan kertas Anjeun ngarobah demanding.For produsén produk bungkusan kertas, mesin bisa mantuan Anjeun ngarobah gulungan kertas jumbo kana rupa-rupa gulungan sempit rubak nurutkeun ngahasilkeun nuntut Anjeun. Éta henteu ngan ukur ngabantosan anjeun ngahémat biaya konvérsi, tapi ogé anjeun tiasa langkung fleksibel pikeun nyaluyukeun gulungan kertas anjeun di gudang anjeun.-11

-10
-12


Jenis kertas slitting na rewinding bisa dipaké pikeun mesin ieu?


Mesin modél SLA seueur dianggo dina industri ngarobih gulungan kertas, palapis gulungan kertas, laminating sareng industri pangolahan, industri produk percetakan kertas. Salaku tambahan, éta tiasa motong gulungan sempit lebar khusus dina wadah kertas, cangkir kertas, kantong kertas, inti kertas, pabrik ngabentuk tabung kertas.


Naon struktur SLA model kertas slitting rewinding mesin ngadopsi?


Mesin model SLA boga dua bagian, jumbo roll unwinding Unit jeung kertas slitting & rewinding Unit. Aya koridor anu dirancang di tengah dua bagian anu ngajantenkeun operator langkung gampang nyaluyukeun péso slitting sareng wéb kertas benang kana mesin. Unit unwinding kaasup unwinding stand jeung sistem koreksi ujung web. Kabéh rollers coated karét sarta shafts dina slitting & rewinding Unit disetir ku tilu motors.In Sajaba struktur mékanis, mesin ogé ngabogaan angka nu gede ngarupakeun struktur listrik sarta pneumatic structures.The stabil sarta lumrah pikeun ngarobah bahan roll jumbo kana lebar sempit. ngagugulung.

-9


Naon kaunggulan tina SLA runtuyan jumbo roll ka gulungan sempit slitting rewinding mesin?


SLA seri anyar dirancang kertas slitting mesin rewinding bisa ngahontal jalan stabil kalawan 500 méter per menit. Ieu ngan perlu 20 menit nepi ka rengse hiji 10000 méter jumbo roll slitting na rewinding. Éta gaduh sistem operasi HMI anu sederhana sareng gampang, sistem kontrol tegangan adjustment otomatis, sareng saterasna fungsi calakan. Urang bakal ngenalkeun langkung seueur fungsi sareng kauntungan di handap.

-3


Nu tipe slitting knives model SLA slitting rewinding mesin ngadopsi?


Aya dua jenis umum slitting knives on slitting rewinding pasar mesin, agul péso jeung bunderan (buleud) agul knife.Classified ku struktur, éta dibagi kana struktur mékanis biasa jeung struktur pneumatic. Mesin modél SLA kami ngadopsi péso sabeulah mékanis sareng péso struktur pneumatik. Éta dijieun ku kualitas luhur importing baja alloy speed tinggi.

-4
-5


Naon kaunggulan tina SLA modél mesin unwinding nangtung?


Runtuyan slitting rewinding mesin unwinding stand adopts hiji pigura baja terpadu, sarta beurat dasar ngaleuwihan 1500kg. Salaku urang sadaya terang, nu heavier dasarna nyieun kertas jumbo roll unwinding kalawan leuwih stabil sarta kirang fluctuations.The unwinding leuwih stabil, gulungan rengse slitting permukaan leuwih datar tur precision tinggi. Di sagigireun, stand unwinding boga dua leungeun kuat dikawasa ku silinder hidrolik minyak. Leungeunna tiasa gampang angkat beurat maksimal 1600kg sareng gulung jumbo diaméterna maksimal 1500mm. Dua panangan anu kuat dipasang dina pituduh linier, supados gulungan kertas jumbo tiasa ngalih ka luhur, ka handap, kenca sareng ka katuhu sacara akurat. The chucks core kertas téh pilihan, tipe mékanis jeung tipe hawa ngembangna.

微 信 图片 _20211229131955

-7
-8


Kumaha mesin slitting rewinding kami diproduksi?


Saatos nampi pesenan palanggan, departemén desain kami bakal marios kabutuhan palanggan sareng ngagambar gambar. Bagian struktur mékanis dina mesin anu dijieun ku urang sorangan. Pikeun mastikeun katepatan ngolah bagian, kami ngagaleuh tilu pusat mesin CNC anu diimpor ti Jerman. Asesoris listrik sareng pneumatik diproduksi ku perusahaan anu terkenal. Sapanjang prosés produksi, departemén QA sareng QC urang mastikeun mariksa katepatan sareng kualitas asesoris saluyu sareng standar perusahaan. Majelis mesin dilakukeun ku insinyur mékanis senior anu berpengalaman.

-13
-14
-15
-16


Naon bedana jasa saatos penjualan kami sareng anu sanés?


Salaku produsén mesin slitting internasional, kami nyayogikeun set lengkep buku manual mesin versi Inggris, diagram sirkuit, diagram struktur mékanis. Insinyur jasa saatos penjualan kami ogé tiasa nyarios basa Inggris sareng gampang komunikasi sareng operator para nasabah. Kami parantos ngarékam sajumlah ageung pidéo operasi mesin. Aranjeunna basajan tur gampang ngartos, sarta bisa mantuan operator mesin konsumén 'gancang meunang akrab jeung mesin tur mimitian working.All mesin urang ngahasilkeun bisa disambungkeun kana Internet, sarta tim teknis urang jarak jauh tiasa pariksa gagal sistem, set parameter jeung jasa lianna pikeun konsumén

model Ngaran

Sla Series

Ibu Roll Width (Max)

1300-2000mm

Diaméter Gulung Ibu (Maks)

1400mm (1600mm opsional)

Kapasitas beurat gulung indung

1400kg (2000kg opsional)

Rewinding Rolls Diaméter (Max)

1000mm

Rewinding Rolls Width (Min)

30mm

Ukuran Inti Kertas

3 inci (ngarobih sayogi)

Bentang Kandel

20-400gsm

Motong Precision

± 0.2

kagancangan

350m / menit

Kasus-1: Cangkir Kertas Sareng Mangkok Kertas Sareng Pabrik Kertas Tutup
Mesin modél slitting rewinding mesin seueur dianggo dina pabrik pabrik wadah disposable kertas. Cangkir kertas, mangkok kertas anu ngabentuk mesin peryogi gulungan handap feed kanggo ngadamel produk ieu. Mesin ogé tiasa motong gulungan kertas jumbo kana gulungan lébar sempit (diameter maksimum tiasa 1000mm). Ngolah tutup kertas ogé kedah nyoco nyoco lebar khusus ngagulung kana mesin anu ngabentuk.

Kasus-2: Pabrik Kantong Kertas
Kantong kertas normal ngadopsi kertas kraft atanapi kertas buktina gajih dilapis. Mesin celah ngagulung urang tiasa motong jinis ieu gulung saham kertas kana ngarobih kertas gulung lébar, anu bakalan kana kantong kertas anu janten mesin. Tapi masih seueur pabrik kantong kertas nganggo kantong kertas anu nyoco lambar pikeun mesin pikeun sababaraha jinis kantong kertas. Di pabrik pabrikan ieu, mesin cét ngagulung deui ngagunakeun mesin pikeun ngarobih saatos nyetak gulungan kertas.

Kasus-3: Kertas Tube & Paper Can
Tube kertas mangrupikeun alat anu peryogi pisan dina industri produk kertas. Mesin anu ngahasilkeun tabung kertas ogé kedah masukan gulungan kertas alit tina lébar anu béda. Lebetkeun kertas gulungan leutik anu lebetna gumantung kana sabaraha tabung kertas diaméterna anu badé dilakukeun. Ku alatan éta, urang kedah motong gulung jumbo kertas kana gulungan leutik tina lébar anu béda pikeun minuhan sarat produksi tabung kertas. Ngadamel kertas tiasa ngolah sami sareng produksi tabung kertas.

1-1
1-2

1-3

1-4
1-5
1-6
2-1
2-2
2-3
3-1
3-2
3-3
微 信 图片 _20230505171343
微 信 图片 _20230505171348
微 信 图片 _20230505171352


Kasus-1
BINBAO SLA séri kertas slitting rewinding mesin ngaji dina bungkus bahan gulungan pabrik konsumén pabrik urang.
Mesin modél slitting rewinding machine sampurna pikeun motong sareng ngagulung jumbo gulung pikeun nyetak sareng bungkus bahan. Pelanggan ieu ngadamel bahan bungkus gulungan kanggo ngusap alkohol, gula kopi, sareng sajabina. Aranjeunna nyandak opat sét modél slitting modél kami anu béda pikeun ngolahna.



1-1
1-2
1-3
1-4


Kasus-2
BINBAO SLA séri kertas slitting rewinding mesin ngajalankeun di klep koper pabrik pabrik pabrik kami
Nalika kami ngadatangan pabrik pelanggan deui, aranjeunna parantos mésér mesin modél ieu 4 taun. Sigana sepuh pisan, tapi tetep tiasa dianggo saé dina lini produksi na. Éta ngan ukur ngadamel kantong pp kertas tipe klep kanggo bungkus produk bubuk, sapertos bubuk gula, tipung, semén sareng sajabina. Kami nganjang ka aranjeunna pikeun ngabahas tambahan 3 sét rencana pameseran mesin slitting.



2-1
2-2
2-3
2-4
2-5
2-6

Kasus-3
BINBAO SLA séri kertas slitting rewinding mesin ngaji dina maskapai pabrik kantong kertas pabrik pabrikan
Airlines gaduh syarat anu luhur pisan pikeun kualitas produk, sareng konsumén urang gaduh syarat anu sami pikeun mesin kami. Salaku tambahan, aranjeunna ogé ngahargaan jasa purna jual kualitas luhur kami. Kusabab mastikeun operasi mesinna anu stabil ngabantosan aranjeunna pikeun ningkatkeun kapasitas produksi.



3-1
3-2
3-3
3-4

Kasus-4

Pelanggan Kazakh kami kalayan senang nyandak poto grup sareng mesin slitting kertas sareng gulungan kertas kana mesin motong lambar anu parantos dipasang sareng debugging.

ilustrasi

Salaku hiji nagara penting di Asia Tengah, Kazakhstan geus ngembangkeun gancang dina industri lampu. Khususna, paménta pikeun bungkusan kertas disposable sapertos cangkir kertas sareng kantong kertas parantos ningkat sacara signifikan. Palanggan Kazakhstan urang ngagaleuh mesin jumbo slitting kertas-speed tinggi, mesin motong gulung ka lembar, sareng jalur produksi kantong kertas otomatis waktos ayeuna. Aranjeunna gaduh pangalaman langkung ti sapuluh taun dina industri bungkusan produk kertas, sareng aranjeunna ngapdet alat-alatna waktos ieu kusabab aranjeunna henteu tiasa ngantosan ningkatkeun kapasitas produksi. Sanaos urang henteu tiasa angkat ka situs pikeun nyayogikeun palanggan sareng jasa instalasi sareng komisi, para nasabah tetep milih percanten ka kami sareng nempatkeun mesin slitting kertas sareng pesenan mesin motong lembar kertas pikeun kami pikeun tilu mesin sakaligus.

SCL-1400 Model Gawé Pidéo Di Kazakhstan Loka Palanggan

SLA-1600 Modél Slitting Rewinding Mesin Di Kazakhstan Loka Palanggan

Saatos palanggan nampi mesin ieu, kami nyayogikeun manual operasi, diagram perenah mesin, diagram sirkuit sareng dokumén anu aya hubunganana sareng mesin slitting sareng mesin motong cadar. Tim jasa saatos-jualan kami nyayogikeun jasa instalasi sareng komisi online, kalayan sabar ngawalon unggal patarosan ti para nasabah. Dina ngan hiji minggu, mesin ieu dipasang na debugged, sarta mesin ayeuna dina produksi normal.
Simkuring yakin yén mesin roll kertas slitting kami sarta mesin cross-motong kertas bakal greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi pikeun konsumén. Kasempetan sok ditinggalkeun pikeun anu siap mésér peralatan sateuacanna pikeun ningkatkeun kapasitas produksi sareng nyiapkeun wabah pasar utama saatos wabah parantos réngsé.


SCL-1400 Model Gawé Pidéo Di Kazakhstan Loka Palanggan

1. Sabaraha gsm minimum (gram per méter pasagi) kertas gulung mesin anjeun tiasa motong?
Jawaban: Hésé pisan pikeun motong sareng ngagulung gulungan kertas ipis dina mesin cétakan anu ngagulung. Struktur mesin kami sampurna pikeun dianggo dina gulungan kertas jumbo ipis anu ngarobah (kertas 18gsm minimum)
2. Kami pabrik kertas liner pikeun kertas perekat diri sareng kertas bungkus kadaharan anu dilapis silikon. Bahanna leueur pisan sareng sesah digulung deui janten gulung lebar anu sempit. Kumaha anjeun ngajawab masalah?
Walon: Kami parantos nyayogikeun solusi pikeun seueur palanggan pabrik bahan anu sami. Struktur anu wajar sareng sistem kontrol mesin urang tiasa nyegah bahan tina tergelincer.
3. gulungan kertas kami dicitak ku mesin percetakan fléksibel. Tiasa mesin wéb anjeun pikeun ngadeteksi garis tanda percetakan di pasisian sareng motong sisina?
Jawaban: Leres, urang tiasa nganggo sénsor tipe CCD anu ngagaduhan kaméra pikeun ngadeteksi garis percetakan. Salian ti éta, mesin kami tiasa motong sareng niup ujung limbah tina mesin.
4. Abdi pasokan bahan percetakan sareng bungkus & alat-alat di Éropa. Naha anjeun ngagaduhan sertifikasi CE pikeun mesin modél?
Ngajawab: Sadaya modél mesin slitting kami gaduh SGS sertifikasi CE.
5. Kuring gaduh sababaraha syarat khusus pikeun ngolah produk kami? Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?
Jawaban: Kami gaduh tim désainer propésional pikeun nyayogikeun solusi pikeun syarat anu dikustomisasi. Wilujeng sumping ngahubungi kami sareng ngabahas ideu anyar anjeun.

Taros Kami

kategori panas