sadaya Kategori

E-mail:[email dijaga]

EN

Produk Hot

  • Mesin cét kertas
  • Mesin slitting pilem palastik
  • Mesin motong keretas
  • Lini produksi Kertas A4

pausahaan keureutan


Wenzhou Binbao Machinery Co.Ltd ngarah dina manufaktur kertas & pilem jumbo roll kana gulungan sempit slitting rewinding mesin jeung roll kana mesin motong cadar, pikeun percetakan jeung industri produk bungkusan. Kami ngembangkeun sareng ngawangun mesin sareng sistem kontrol anu ngatur mesin. Misi kami pikeun nawiskeun mesin kualitas tingkat luhur pikeun industri.

Sajarah Jeung Pangadeg
Tilu pendiri perusahaan sadayana gairah ngeunaan mesin sareng parantos damel di industri mesin bungkusan sareng percetakan langkung ti 10 taun. Aranjeunna mikaresep terus-terusan ngamutahirkeun sareng ningkatkeun mesin, sareng nampi kasenangan sareng minuhan tina éta. Éta alatan cinta maranéhanana yén maranéhna geus salawasna mingpin pausahaan pikeun ngembangkeun model anyar jeung ngaronjatkeun kinerja mesin, nu geus unanimously disatujuan ku pamaké sakuliah dunya. Saatos langkung ti 10 taun pangwangunan, kapasitas produksi perusahaan parantos ngahontal 400 unit / taun, kalayan penjualan taunan langkung ti 10 juta dolar ...

Kunaon milih BINBAO

Mesin Binbao bakal nganggo pangalaman anu euyeub pikeun terus ningkatkeun kinerja mesin slitting sareng mesin motong cadar, nyayogikeun mesin anu saé kualitas luhur sareng layanan purna jual kanggo ngeureunkeun pangguna di panjuru dunya.


BINBAO wartos

Mesin Binbao bakal nganggo pangalaman anu euyeub pikeun terus ningkatkeun kinerja mesin slitting sareng mesin motong cadar, nyayogikeun mesin anu saé kualitas luhur sareng layanan purna jual kanggo ngeureunkeun pangguna di panjuru dunya.


kategori panas